Koudplast

Koudplast is een 2 component materiaal dat tot een dikte van 3 mm aangebracht kan worden. Het wordt veel gebruikt in situaties waar sprake is van (zeer) zware belasting, zoals parkeervakken bij een winkelcentrum. Dit zijn namelijk plekken die dagelijks gebruikt worden. Maar wat is koudplast precies? Koudplast is een zeer duurzaam product. Het ligt namelijk minimaal 5 jaar. De droogtijd is snel en de belijningen zijn zeer strak. Wij kunnen u ook voorzien van koudplast belijnen en zijn benieuwd waar u precies naar op zoek bent.

Koudplast belijningen door Belijnings Service Limburg

Bij Belijnings Service Limburg kunt u terecht voor koudplast belijningen. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe we u moeten helpen en wat geschikt is voor uw situatie. Dit is tenslotte elke keer weer anders. Indien het wordt aangebracht in 2-compontenten vorm, kan het worden gedaan met een spatel of met een (hand)slof. Dat is zeer geschikt voor figuraties in drukke steden. Het is niet alleen te gebruiken op parkeerplekken, maar ook in diverse gebouwen waar veel zwaar verkeer is.

We denken graag met u mee!

Geen enkele situatie is ons te gek en we denken dan ook altijd graag met u mee. Inmiddels hebben we dan ook vele klanten voorzien van koudplast belijningen. Wellicht komen wij met ideeën waar uzelf nog niet aan had gedacht. Door onze brede ervaring en kennis weten we van elke opdracht een succes te maken.

Onze voordelen

We voorzien u graag van de gewenste belijningen met onder andere koudplast. Bent u op zoek naar andere materialen? Ook daar vertellen we u graag meer over. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Bij Belijnings Service Limburg kunt u in ieder geval altijd rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Snelle dienstverlening;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Uw wensen staan centraal;
  • Meer veiligheid op de door u gewenste plek.

Ja, ik wil koudplast belijningen!

Wilt u koudplast belijningen in bijvoorbeeld een parkeergarage? Bij ons, Belijnings Service Limburg, bent u daarvoor aan het juiste adres. Graag maken we met u een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we u kunnen helpen. Neem dus gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere verfsoorten