Glow in the dark verf

De naam zegt het al: Glow in the dark verf, oftewel verf dat een tijd nalicht en te zien is in het donker. Indien er zich calamiteiten voordoen zal de verf een behoorlijke tijd nalichten en ervoor zorgen dat de vluchtroute op een veilige manier gevonden kan worden. In sommige landen, waaronder Duitsland, is de verf al verplicht in parkeergarages. Naar alle waarschijnlijkheid zal Nederland snel volgen. U kunt zelf ervoor kiezen welke kleur, dikte en vormen u wilt. Uiteraard adviseren we hier u altijd graag over, zodat u zeker weten tot het gewenste resultaat komt. Deze verf wordt voornamelijk gebruikt in parkeergarages en bedrijfshallen. Het is namelijk cruciaal dat op deze plekken een duidelijke vluchtroute is. Deze belijning kan in een 3-laags systeem worden aangebracht (verf) of in 1 laag van 1 mm dik.

Glow in the dark verf van Belijnings Service Limburg

U kunt bij ons terecht voor belijningen met glow in the dark verf. We vinden het belangrijk om u hier altijd zo goed mogelijk mee te helpen. Het is namelijk belangrijk om in ruimtes, zoals parkeergarages, winkels en kantoren, een duidelijke vluchtroute te hebben. Hierdoor weet men waar ze heen moeten en is er meer duidelijkheid bij calamiteiten.

Onze voordelen

We voorzien u graag van de gewenste belijningen. Bij Belijnings Service Limburg kunt u altijd rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Snelle dienstverlening;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Uw wensen staan centraal;
  • Meer veiligheid op de door u gewenste plek.

Altijd het juiste resultaat!

Door onze brede ervaring en kennis weten we van elke opdracht een succes te maken. Uw wensen staan hierbij altijd centraal. Uiteraard denken we graag met u mee en delen we onze expertise met u, waardoor echt met alles wordt rekening gehouden.

Ja, ik wil glow in the dark verf!

Wilt u glow in the dark verf voor uw belijningen in een parkeergarage, kantoor of een ander pand? Bij ons, Belijnings Service Limburg, bent u daarvoor zeker aan het juiste adres. Graag maken we met u een afspraak om te kijken hoe we u kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere verfsoorten