1 component wegenverf

De 1 component wegenverf is uitstekend te gebruiken voor alle buiten ondergronden, zoals asfalt en beton. Hiermee ontstaat namelijk een goede hechting. 1 component verf is dus zeker geschikt voor het belijnen van parkeervakken, rijbanen, as-kantlijnen en buitenfiguraties (zoals Niet Parkeren). De verf droogt zeer snel en is duurzaam. Daarnaast kunt u kiezen voor de standaardkleur wit of een van de RAL-kleuren. Bijna alle RAL-kleuren zijn namelijk beschikbaar. Voor antislip of nachtzichtbaarheid kunnen de belijningen nog met glasparels worden ingestrooid. Wij helpen u graag verder!

Wat is 1 component wegenverf?

1 component wegenverf is meestal op basis van polyurethaan, waardoor de toplaag een goede beschermlaag is. Indien u twijfelt of u 1 component of 2 component verf nodig heeft, is het van belang om te kijken naar de ondergrond waarop u de verf wilt aanbrengen. Belangrijk om te weten is dat 1 component wegenverf wel over 2 componenten verf kan, maar andersom niet. De voordelen van 1 component wegenverf zijn:

  • Gemakkelijk te verwerken;
  • Onderhoudsgemak;
  • Overal zowel 1 component als 2 component(en) te gebruiken;
  • Geen gebruik van harder (de verf is langer te gebruiken).

1 component wegenverf voor diverse ondergronden

Wij kunnen u voorzien van 1 component wegenverf belijningen. Bijvoorbeeld voor belijningen op het wegdek, in grote hallen of op speelterreinen. Belijnen is immers onze specialiteit! Indien u de verf over een betonnen vloer wilt, is het belangrijk om eerst de vloer te reinigen en te schuren. Daarna voorzien we het van een primer. Wanneer dit gedroogd is, beginnen we met verven van de vloer. We brengen eigenlijk altijd twee lagen 1 component wegenverf aan voor een optimaal resultaat.

Gaat het om een bestaande 1 component vloer die u wilt laten beschilderen? In dat geval zullen we eerst de bestaande verflagen ontvetten en schuren we de glanzende delen eraf. Indien hierdoor beton tevoorschijn komt zullen we dat eerst nog even voorzien van een primerlaag. Vervolgens gaan we precies hetzelfde doen: twee lagen aanbrengen van 1 component wegenverf.

Ja, ik wil 1 component wegenverf!

Wilt u 1 component wegenverf? Bij ons, Belijnings Service Limburg, kunt u daarvoor terecht. Graag maken we met u een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere verfsoorten