Verfsoorten

Het fijne aan belijnen bij Belijning Service Limburg is dat u keuze hebt uit verscheidende verfsoorten. Wij werken met de volgende verfsoorten: 1 component wegenverf, 2 component wegenverf, koudplast, wishmark/playmark en glow in the dark. Het feit dat wij zoveel verfsoorten gebruiken, betekent ook dat wij verscheidende mogelijkheden op het gebied van belijnen en markeringen hebben. Klik op de gewenste verfsoort voor meer informatie. U kunt ook kijken in onze vergelijkingstabel om zo de gewenste verfsoort te vinden

Vrijwel allen geschikt voor binnen en buiten

Zoals hierboven al aangegeven is, zijn vrijwel alle verfsoorten geschikt voor zowel binnen als buiten; dat scheelt! Dit feit geldt enkel voor de koudplast niet. Koudplast wordt namelijk gebruikt in situaties waarbij de markeringen zwaar worden belast en het product een zeer hoge slijtvastheid dient te hebben. U kunt hierbij denken aan rotondes, industrieterreinen, kruisingen et cetera. Koudplast is daarbij ook een zeer duurzame verfsoort. Als de koudplast wordt geplaatst, ligt deze vaak minstens vijf jaar en langer.

Al onze overige verfsoorten zijn zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Hoewel we de glow in the dark verf toch graag adviseren voor buiten. Niet alleen omdat deze het beste tot zijn recht komt als het donker wordt. De glow in the dark verf kan namelijk ook veel onveilige situaties voorkomen. Bij calamiteiten kan deze verf een behoorlijke tijd nalichten en ervoor zorgen dat de vluchtroute op een veilige en goede manier gevonden kan worden. In sommige landen, waaronder Duitsland, is deze verf in parkeergarages verplicht. Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid volgen. En daar zijn wij alleen maar voorstander van; veiligheid is namelijk een van onze belangrijkste pijlers. De veiligheid staat daarom bij ieder project van Belijnings Service Limburg centraal.

Maar ook speciaal voor sport en spel

Om uw toffe spellocaties te verfraaien hebben de twee producten PlayMARK en WishMARK, PlayMARK heet niet voor niets zo. Dit product verfraaid de omgeving, terwijl het tegelijkertijd een educatief, sportief en speels karakter heeft. Door dit karakter is het een perfect product voor scholen, speeltuinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven of uw achtertuin. WishMARK laat uw wensen op het gebied van communicatie uitkomen. Maak uw campagne compleet met een markeringsactie of uw logo. Maar ook nummerplaten, waarschuwingen of ander maatwerk wordt bijzonder als u het in een WishMARK realiseert.

Vergelijk hieronder voor de beste keuze!

Hieronder staan de specificaties van de verschillende verfsoorten in een duidelijke en overzichtelijke tabel weergegeven. Zo kunt u precies alle voor- en eventuele nadelen met elkaar afwegen en de juiste keuze voor uw belijning en/of markering maken. Wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot verfsoorten? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 29440269 of een email te sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee!


Vergelijking Binnen Buiten Droogtijd Min. Temp Dikte
Wegenverf X X 20 min. 5°C 500μ
2 comp. Epoxy X X 24 uur 5°C 400μ
2 comp. PU X X 24 uur 5°C 300μ
Glow in the Dark X X 10 min. 5°C 1 a 3 mm
Koudplast X 10 min. 5°C 1 a 3 mm


Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg