De schoolplein laten verven door BSL

Wilt u graag het schoolplein laten verven? Wij zijn Belijnings Service Limburg (BSL) en onze specialisatie is belijnen. We belijnen dan ook verscheidende zaken, zoals buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken en nog veel meer. Dus ook voor een schoolplein bent u bij ons aan het juiste adres. Het belijnen doen wij altijd met veel zorg en met oog voor details. Veiligheid is hierbij altijd uitzonderlijk belangrijk. Tot slot hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. Dus aan kennis geen gebrek. We werken samen met D&S Belijning, daardoor kunnen we naast heel Nederland ook heel België van belijning voorzien.

Kies zelf de geschikte schoolplein verf

Wij richten ons met ons markeringsbedrijf volledig op bedrijven. Wij denken actief met alle bedrijven mee, zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Naast bovengenoemde veiligheid, staan ook ‘flexibiliteit’ en ‘daadkracht’ hoog bij BSL hoog in het vaandel. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. En dat doen wij door met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding vakkundig alle belijningen aan te brengen. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende schoolplein verf, te noemen:

  • Wegenverf;
  • 2 comp. Expoxy;
  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • Koudplast.

Alle bovenstaande verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw schoolplein laten verven? Dan bent u bij BSL aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg