De belijning van uw schoolplein door Belijnings Service Limburg

Een goede motoriek vormen, het omgaan met andere kinderen én ontspanning zijn essentiële eigenschappen voor de juiste ontwikkeling van een kind. Het is daarnaast belangrijk dat kinderen dagelijks genoeg bewegen. Een schoolplein hoort een plek te zijn met veel speltoestellen, spelletjes- en sportmogelijkheden, waar de kinderen worden gestimuleerd om ieder speelkwartier te bewegen. Veel (spel)belijning op een schoolplein kan daarbij helpen. Kinderen kunnen dan op elk moment van de dag samen spelen en bewegen.

Laat uw schoolplein belijnen door Belijnings Service Limburg

Belijnings Service Limburg is gespecialiseerd in het belijnen van schoolpleinen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende verfsoorten: wegenverf, 2 component Expoxy, 2 component PU, Glow in the Dark, Wishmark, Playmark en Koudplast. Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel buiten als binnen.

Wishmark en Playmark: de beste verf voor schoolpleinen

De verfsoorten Wishmark en Playmark maken de spelletjesbelijningen nog mooier en fraaier. Het verfproduct Playmark heeft een educatief, sportief en speels karakter. Door deze eigenschappen is Playmark de perfecte verf voor het belijnen van schoolpleinen, speeltuinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven of uw eigen achtertuin! Met de verfsoort Wishmark kunt u uw boodschap met woorden doorgeven. Wat u ook wilt communiceren: alles kan met Wishmark! Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

Meer dan alleen het belijnen van schoolpleinen

Naast de belijning van schoolpleinen, doet Belijnings Service Limburg nog veel meer. Onder andere:

  • Fabrieken
  • Bedrijfshallen
  • Buitenterreinen
  • Sportvelden
  • Parkeervlakken
  • Looppaden en zebrapaden
  • Speelvelden
  • Parkeergarages
  • Et cetera

Veiligheid staat bij ons centraal

Het belijnen van uw schoolplein doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Daarnaast staat bij ieder project het aspect veiligheid centraal. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij doen niets liever dan kale, grauwe schoolpleinen in een mum van tijd omtoveren tot een waar speelparadijs voor kinderen met onze kleurrijke belijningen.

Wie is Belijnings Service Limburg

Belijnings Service Limburg is een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven en organisaties, zowel grote als kleine bedrijven. Wij staan voor punctueel, flexibiliteit en daadkracht. Daarnaast denken wij actief met u mee, zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat Belijnings Service Limburg uw schoolplein belijning aanbrengen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg