Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Speelterreinen

Wilt u speelterreinen laten belijnen? Met als oogpunt meer speelplezier te creëren? Speelterreinen kunnen door Belijnings Service Limburg belijnd worden in diverse kleuren en in vele modellen en speelvelden. Middels belijning kunt u meer uit een speelterrein halen. Vaan een groot betegeld plein kan bijvoorbeeld simpel een voetbalveldje gemaakt worden en saaie stoeptegels kunnen we zo omtoveren in een speelbaan. Bekijk de foto’s voor voorbeelden, maar daarnaast kunt u van alles bedenken en wij realiseren het met professionele belijning! Het is mogelijk om de belijning met figuratie aan te vullen.

Verschillende verf en kleuren mogelijk

Belijningen op speelterreinen en velden op scholen worden door ons aangebracht voor een optimale ruimte indeling en meer speelplezier voor kinderen. Met een paar lijnen ziet een kind al een totaal nieuw speelveld en dat is precies wat we doen: we halen meer uit de ruimte met ons werk. U kunt zelf de verf kiezen voor de belijning op uw speelterrein. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • Wegenverf;
  • 2 comp. PU;
  • 2 comp. Expoxy;
  • Glow in the Dark;
  • Koudplast.

Alle bovengenoemde verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenbelijning. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Over belijnings service Limburg

Belijnings Service Limburg is een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en België van belijning voorzien. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen, wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel, wij denken actief met u mee zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen.

De speelterreinen laten belijnen

Bent u geïnteresseerd in de belijning van uw speelterrein? Neem dan gerust contact met op. Laat ons weten wat uw idee is of welke ruimte u wilt invullen en wij denken mee over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op +31 (0) 6 29440269 of ons een mail sturen. Wij gaan met veel zorg te werk en luisteren goed naar uw wensen omtrent de belijning.

Prijs aanvragen Contact opnemen