Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Parkeervakken zijn een van onze specialiteiten. Alle kleuren en opvullingen zijn mogelijk.

  • Invalide parkeerplaatsen
  • Parkeerzone
  • Verboden te parkeren

Parkeervakken

Belijnings service houdt ook in dat we parkeervakken belijnen. Het belijnen van parkeervakken betekent simpelweg dat wij van Belijnings service Limburg de weg van strepen voorzien die parkeervakken vormen. Belijning op de weg is van groot belang voor het verkeer. Voldoende parkeervakken zorgen ervoor dat mensen hun auto fatsoenlijk ergens kwijt kunnen. Door de juiste belijning voor parkeervakken ontstaat er geen onduidelijkheid over de mogelijkheid om ergens te parkeren en mensen zijn door parkeervakken geneigd hun voertuig netter weg te zetten binnen de belijning verzorgd door de Belijnings service Limburg!

Soorten parkeervakken

Parkeervakken zijn een van onze specialiteiten. Alle kleuren en opvullingen zijn mogelijk. Zo kunt u kiezen uit onderstaande belijningen:

  • Invalide parkeerplaatsen;
  • Parkeerzone;
  • Verboden te parkeren.

Het verkeer zou een grote chaos worden als de straten niet van belijning werden voorzien. Strakke parkeervakbelijning en parkeervakken van een fijne grootte dragen bij aan een overzichtelijk straatbeeld en tevreden mensen.

Over belijnings service Limburg

Belijnings Service Limburg is een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en Belgie van belijning voorzien. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen, wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel, wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Belijnen is onze specialisatie, wij belijnen buitenterreinen maar ook bedrijfshallen, fabrieken en schoolpleinen met oog voor detail en afwerking. Uiteraard blijft het aspect veiligheid centraal bij elk project. Wij werken inmiddels samen en voor meerdere wegenbouwers, en mogen grote ondernemingen tot onze klanten rekenen.

Parkeervakken laten belijnen

Heeft u interesse in onze belijnings service voor parkeervakken? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 6 29440269 of stuur ons een e-mail. Leg uw aanvraag aan ons voor en we laten u weten wat uw mogelijkheden zijn.

Prijs aanvragen Contact opnemen