Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Palletlocaties

Wilt u palletlocaties laten belijnen? Met als oogpunt meer structuur aan te brengen in de basale ruime? Of vooral omdat dit veiliger werken is voor uw personeel? Allemaal een goede reden om palletlocaties van belijning te voorzien. Belijnings Service Limburg kan deze belijning op palletlocaties uiterst professioneel verzorgen. Wij gebruiken voor de belijningen kwalitatieve verf die jarenlang houdt. Wij realiseren belijningen op palletlocaties zoals buitenterreinen, bedrijfshallen en fabrieken. Het is mogelijk om de belijning met figuratie aan te vullen.

Verschillende verf en kleuren mogelijk

Belijningen op palletlocaties worden door ons aangebracht voor een optimale ruimte indeling in magazijnen, meestal uitgevoerd in de kleur geel. Nooduitgangen, brandblussers en ruimtes die op moeten vallen worden meestal in rood of blauw gemarkeerd. Daarnaast kunt u zelf de verf kiezen voor de belijning. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • 2 comp. Expoxy;
  • Wegenverf;
  • Koudplast.

Alle bovenstaande verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenbelijning. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Over belijnings service Limburg

Belijnings Service Limburg is een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en Belgie van belijning voorzien. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen, wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel, wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen.

Ik wil mijn palletlocaties belijnen

Bent u geïnteresseerd in belijningen voor uw palletlocatie? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 6 29440269 of ons een mail te sturen. Wij gaan met veel zorg te werk en luisteren goed naar uw wensen omtrent de belijning.

Prijs aanvragen Contact opnemen