Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Looppaden

Wilt u looppaden laten belijnen door een expert op dit gebied? Belijnings Service Limburg zorgt ervoor dat uw looppaden er strak bij liggen en dat ze duidelijk gemarkeerd zijn middels belijningen. Belijnings Service Limburg realiseert looppaden op buitenterreinen, bedrijfshallen en in fabrieken, eventueel met figuratie aangevuld. Looppaden zorgen voor veiligheid en daar hechten wij erg veel waarde aan. Met duidelijk belijnde looppaden creëert u een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers. Neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Kies zelf de verf die bij u past

Belijnings Service Limburg is een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en België van belijning voorzien. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen, wij brengen vakkundig alle belijningen aan. Wij denken actief met u mee, zodat wij samen tot uw gewenste eindresultaat komen. Naast bovengenoemde veiligheid, staan ook ‘flexibiliteit’ en ‘daadkracht’ hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. En dat doen wij door vakkundig alle belijningen aan te brengen met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • 2 comp. Expoxy;
  • Wegenverf;
  • Koudplast.

Alle bovenstaande verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenbelijning. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Looppaden laten belijnen door BSL

Wanneer u besluit uw looppaden te laten belijnen door Belijnings Service Limburg mag u rekenen op kwaliteit. Wij gaan met veel zorg te werk en luisteren goed naar uw wensen omtrent de belijning. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 6 29440269 of ons een mail te sturen.

Prijs aanvragen Contact opnemen