Magazijn Belijning van BSL

Wilt u uw magazijn voorzien van belijning? Dan bent u bij ons, van Belijnings Service Limburg (BSL), aan het juiste adres. Wij zijn een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Voor uw magazijn belijning kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten: wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU, Glow in the Dark en Koudplast. Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

BSL: kies uw belijningsverf en meer

Belijnen is de specialisatie van BSL. We belijnen onder andere:

  • Buitenterreinen;
  • Bedrijfshallen;
  • Fabrieken;
  • Schoolpleinen;
  • Et cetera.

Het belijnen doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Maar dat is niet het enigste! Bij ieder project blijft het aspect veiligheid centraal. Wij willen ons graag onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Het kan ook haast niet anders dan dat u, met meer dan 20 jaar ervaring, bij ons in goede handen bent. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat uw magazijn belijning door markeringsbedrijf BSL doen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg