Koudplastische markeringen

Wilt u uw magazijn voorzien van koudplastische markeringen? Dan bent u bij ons, van Belijnings Service Limburg (BSL), aan het juiste adres. Wij zijn een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. U kunt kiezen uit verschillende verfsoorten: wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU, Glow in the Dark en Koudplast. Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Koudplast is een 2 component materiaal dat tot een dikte van 3 mm als koudplastische markering aangebracht kan worden. Koudplast markering wordt vaak gebruikt in situaties waar sprake is van (zeer) zware belasting zoals bijvoorbeeld parkeervakken bij een winkelcentrum. Koudplast is een zeer duurzaam product en ligt minimaal 5 jaar. De droogtijd is snel en de belijningen zijn zeer strak. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

BSL: koudplastische markeringen en meer

Belijnen is de specialisatie van BSL. We belijnen onder andere:

  • Bedrijfshallen;
  • Fabrieken;
  • Schoolpleinen;
  • Buitenterreinen;
  • Et cetera.

Het belijnen doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Daarnaast staat bij ieder project het aspect veiligheid centraal. Ook willen wij ons graag onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat BSL koudplastische markeringen aanbrengen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg