Koudplast e.a. verven voor belijning

Wij zijn Belijnings Service Limburg (BSL) en hebben als specialisatie belijnen. We belijnen verscheidende zaken, zoals buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken en nog veel meer. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende schoolplein verf, te noemen: koudplast wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU en glow in the dark. Al deze verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Koudplast wordt vaak gebruikt in situaties waar sprake is van (zeer) zware belasting zoals bijvoorbeeld parkeervakken bij een winkelcentrum. Koudplast is een zeer duurzaam product en ligt minimaal 5 jaar. De droogtijd is snel en de belijningen zijn zeer strak. Meer informatie over de andere belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Over BSL

Wij richten ons met ons markeringsbedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring die zich volledig richt op bedrijven. We werken samen met D&S Belijning, daardoor kunnen we naast heel Nederland ook heel België van belijning voorzien. Wij denken altijd actief mee, zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Het belijnen doen wij altijd met veel zorg en met oog voor details. Onze belangrijkste speerpunten hierbij zijn ‘veiligheid’, ‘daadkracht’ en ‘flexibiliteit’. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Dit doen wij door met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding vakkundig alle belijningen aan te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek maar een markeringsbedrijf? Wilt u iets laten belijnen met koudplast? Dan bent u bij BSL aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg