Koudplast markeringen en meer bij BSL

Wij zijn Belijnings Service Limburg (BSL) en wij hebben als specialisatie ‘belijnen’. We belijnen verscheidende zaken. Hierbij kunt u denken aan buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken en nog veel meer. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten: koudplast, wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU en glow in the dark. Al deze verven zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit geldt echter niet voor het aanbrengen van koudplast. Koudplast markeringen worden vaak in situaties gezet waar sprake is van (zeer) zware belasting zoals bijvoorbeeld parkeervakken bij een winkelcentrum. Koudplast is een zeer duurzaam product en ligt minimaal 5 jaar. De droogtijd is snel en de belijningen zijn zeer strak. Meer informatie over de andere belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Over Belijnings Service Limburg

Met ons markeringsbedrijf richten wij ons, met al meer dan twintig jaar ervaring, volledig op bedrijven. We werken samen met D&S Belijning; hierdoor kunnen we, naast heel Nederland, ook heel België van belijning voorzien. Wij denken altijd actief met u mee. Zo komen we gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat.

Wij werken altijd met veel zorg en met oog voor details. Onze belangrijkste speerpunten hierbij zijn ‘veiligheid’, ‘daadkracht’ en ‘flexibiliteit’. Dit laten wij dan ook terugzien in onze goede service en in de kwaliteit van onze diensten. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Voor het aanbrengen van koudplast bent u bij ons daarom absoluut aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een markeringsbedrijf? Want wilt u graag koudplast markeringen laten aanbrengen? Dan bent u bij BSL aan het juiste adres! Wij willen u graag voorzien van meer informatie. Indien u daar interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Ons bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl kan natuurlijk ook. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg