KOUDPLAST MARKERINGEN EN MEER BIJ BSL

Zoekt u een bedrijf voor belijningen op uw terrein met koudplast verf? Dan zit u helemaal goed bij Belijnings Service Limburg! Wij zijn gespecialiseerd in belijningen. U kunt hierbij onder meer denken aan buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken, schoolpleinen en nog veel meer soorten terreinen.

KOUDPLAST VERF

Koudplast markeringen worden vaak aangebracht op terrein waar sprake is van (zeer) zware belasting. Zoals parkeervakken bij een winkelcentrum. Koudplast is een zeer duurzaam product en blijft minimaal 5 jaar goed liggen. De droogtijd is snel en de belijningen zijn zeer strak.

OVERIGE VERFSOORTEN

Naast koudplast kunt u bij ons ook kiezen voor andere verfsoorten. Dit zijn wegenverf, 2 componenten Epoxy verf, 2 componenten PU en glow in the dark. Al deze verven zijn geschikt voor zowel binnen als buiten terreinen. Wilt u meer informatie over de verschillende belijningsverven die wij gebruiken? Dan kunt u kijken bij het kopje ‘verfsoorten’.

OVER BELIJNINGS SERVICE LIMBURG

Met ons markeringsbedrijf richten wij ons, met al meer dan twintig jaar ervaring, volledig op bedrijven. We werken samen met D&S Belijning; hierdoor kunnen we, naast heel Nederland, ook heel België van belijning voorzien. Wij denken altijd actief met u mee. Zo komen we gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat.

Wij werken altijd met veel zorg en met oog voor details. Onze belangrijkste speerpunten hierbij zijn ‘veiligheid’, ‘daadkracht’ en ‘flexibiliteit’. Dit laten wij dan ook terugzien in onze goede service en in de kwaliteit van onze diensten. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Voor het aanbrengen van koudplast bent u bij ons daarom absoluut aan het juiste adres.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Bent u op zoek naar een markeringsbedrijf? Want wilt u graag koudplast markeringen laten aanbrengen? Dan bent u bij BSL aan het juiste adres! Wij willen u graag voorzien van meer informatie. Indien u daar interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Zo vraagt u een offerte aan. Ons bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl kan natuurlijk ook. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg

Neem contact met ons op!
Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan
Stuur ons een email