Kleuren belijning magazijn

Wilt u uw magazijn voorzien van belijning? Dan bent u bij ons, van Belijnings Service Limburg (BSL), aan het juiste adres. Wij zijn een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast denken wij actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Laat daarom uw belijning door BSL aanbrengen. Kiest u voor kleuren belijning voor uw magazijn? U kunt bij ons kiezen uit verschillende verfsoorten: wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU, Glow in the Dark en Koudplast. Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’. p>

BSL: meer dan alleen magazijnen belijnen

Naast het belijnen van schoolpleinen, doen wij nog meer. Onder andere:

  • Fabrieken;
  • Schoolpleinen;
  • Bedrijfshallen;
  • Buitenterreinen;
  • Et cetera.

Het belijnen doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Daarnaast staat bij ieder project het aspect veiligheid centraal. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat BSL de kleuren belijning van uw magazijn aanbrengen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg