Belijningsverf kiezen bij BSL

Belijnen is de specialisatie van Belijnings Service Limburg (BSL). We belijnen buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken, schoolpleinen et cetera. Altijd met oog voor detail en afwerking. Bij ieder project blijft het aspect veiligheid centraal. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en België van belijning voorzien. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Het kan ook haast niet anders dan dat u, met meer dan 20 jaar ervaring, bij ons in goede handen bent. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde belijningsverf? U kunt bij ons kiezen tussen 5 verschillende verfsoorten.

BSL: kies uw belijningsverf en meer

Wij zijn een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Wij werken inmiddels samen en voor meerdere wegenbouwers en mogen grote ondernemingen tot onze klanten rekenen. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • Wegenverf;
  • 2 comp. Expoxy;
  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • Koudplast.

Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kies voor BSL en kies de belijningsverf die bij uw onderneming past. Wilt u liever eerst meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg