Belijningen

Belijnen betekent letterlijk ‘van strepen voorzien’ of ‘liniëren’. Dit speelt in erg veel situaties een belangrijke rol. Dit laat alleen het verkeer al zien. Het verkeer zou een grote chaos worden als de straten niet van belijning werden voorzien. Maar ook grote fabriekshallen en palletlocaties kunnen niet zonder belijning. Hierbij speelt onder andere het markeren van looproutes, parkeerplaatsen en andere aanduidingen een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid en orde. Gelukkig is het markeren en belijnen van deze zaken de specialisatie van Belijnings Service Limburg (BSL). Wij zorgen er daarom altijd voor dat de belijningen met oog voor detail en goede afwerking worden aangebracht. Met 20 jaar ervaring in onze rugzak belijnen wij onder andere de volgende zaken: parkeervlakken, looppaden, as- en kantlijnen, palletlocaties, sport- en speelterreinen, zebrapaden, spiegelafstelplaatsen en figuratie.

Voor veiligheid, bewegwijzering, reclame en plezier

Veiligheid, bewegwijzering, reclame en plezier: dat zijn volgens ons de belangrijkste redenen om belijning aan te laten brengen. Veiligheid realiseren wij door bijvoorbeeld op palletlocaties nooduitgangen, brandblussers in het rood of blauw te markeren. Maar ook de as- en kantlijnen zorgen voor veiligheid in het verkeer. Door deze belijning kan men zich aan de verkeersregels houden. U kunt bij veiligheid echter ook aan spiegelafstelplaatsen denken. Deze zijn zeer belangrijk voor vrachtwagenchauffeurs. Door deze plaatsen kunnen zij de juiste afstelling van de spiegels vinden. Daarnaast wordt belijning ook ingezet voor bewegwijzering. Ook al lijkt het soms zo logisch, maar als men geen pijl zet zijn er altijd mensen die de verkeerde kant op gaan. Voorkom verwarring en maak de weg duidelijk met goede bewegwijzering.

Maar naast praktische redenen kan belijning ook voor andere doeleinden worden ingezet. Wat dacht u van reclame? Markering kan natuurlijk ook als onderdeel van een campagne worden ingezet. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras ons met originele ideeën. Wij staan open voor uitdaging en denken hierbij graag met u mee. Plezier, waar sport een onderdeel van is, is tot slot ook een goede reden om belijning aan te brengen. Wij brengen maar al te graag belijningen aan op sportvelden en schoolpleinen. Heeft u voor uw buurt, plein of andere plek een leuk idee? Wij helpen u graag verder. Omdat wij verschillende soorten verven en kleuren kunnen gebruiken, is er veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Kijk anders eens bij onze verfsoorten!

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Als u op de button ‘Belijningen’ en vervolgens op de gewenste soort belijning klikt, ziet u voorbeelden van reeds geplaatste belijningen. Want ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’. Daarnaast kunt u hierdoor ons werk goed bekijken en eventueel de nodige inspiratie opdoen. Klik en kijk rustig rond naar alle belijningmogelijkheden van Belijnings Service Limburg. En wilt u graag wat meer weten? Schroom niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 29440269 of een email te sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij helpen u graag verder.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg