Belijning voor een sportvloer laten aanbrengen door BSL

De specialisatie van Belijnings Service Limburg (BSL) is belijnen. We belijnen van alles, zoals buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken, schoolpleinen et cetera. Dit doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Daarnaast blijft bij ieder project het aspect veiligheid centraal. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring. Het is daarom vanzelfsprekend dat u bij ons in goede handen bent. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland, maar ook heel België van belijning voorzien. Voor belijning van een sportvloer hoeft u dus niet verder te zoeken!

Kies zelf de belijningsverf

BSL richt zich volledig op bedrijven. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot uw gewenste eindresultaat komen. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en service. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • Glow in the Dark;
  • Wegenverf;
  • 2 comp. Expoxy;
  • 2 comp. PU;
  • Koudplast.

Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor belijning van een sportvloer bent u bij BSL dus aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg