Belijning voor sportvelden laten aanbrengen door BSL

Wij zijn Belijnings Service Limburg (BSL). Zoals onze naam al doet vermoeden, is belijnen onze specialiteit. Met ons markeringsbedrijf richten wij ons volledig op bedrijven. We belijnen dan ook hele uiteenlopende zaken; van buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken tot zebrapaden en andere figuratie. Ieder project doen we altijd met veel zorg en met oog voor details. Veiligheid is hierbij een van onze belangrijkste speerpunten. Daarnaast denken wij altijd actief met u mee, zodat wij samen tot uw gewenste eindresultaat komen. Tot slot heeft BSL meer dan 20 jaar ervaring. Voor de belijning van uw sportvelden bent u bij Belijnings Service Limburg daarom aan het juiste adres.

Bij BSL kiest u zelf de verf

Zoals we reeds hebben benoemd, staat veiligheid bij BSL hoog in het vaandel. Wij vinden echter ‘flexibiliteit’ en ‘daadkracht’ ook erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat dit in onze service en diensten terug komt. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Dit doen wij door vakkundig alle belijningen aan te brengen met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. We werken samen met D&S Belijning, daardoor kunnen we naast heel Nederland ook heel België van belijning voorzien. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende belijningsverf voor sportvelden:

  • 2 comp. Expoxy;
  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • Wegenverf;
  • Koudplast.

Alle bovenstaande verven, op de Koudplast na, zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Wilt u meer informatie over belijningsverf voor sportvelden? Klik dan op de button ‘verfsoorten’ bovenin onze pagina.

Neem vrijblijvend contact met BSL op

Voor belijning van uw sportvelden, kunt u het beste bij Belijnings Service Limburg aankloppen. Wij helpen u graag aan kwalitatieve belijning naar uw wens. Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met BSL op middels het contactformulier. U kunt ons ook te allen tijde bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg