Belijning voor sportvelden door Belijnings Service Limburg

Beheert u een sportveld en wilt u graag nieuwe belijning? Bijvoorbeeld voor een nieuw voetbalveld, een atletiekbaan, een basketbalveld of een korfbalveld? Of heeft u een andere wens? Geen probleem, Belijnings Service Limburg helpt u graag. De sportvelden kunnen in allerlei kleuren en vormen worden belijnd. Tover een saai, leeg veld om tot een fanatiek, mooi sportveld, waar kinderen naar hartenlust kunnen sporten en plezier kunnen maken met hun vriendjes.

Bij Belijnings Service Limburg kiest u zelf de verf

Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende belijningsverf voor sportvelden:

  • 2 componenten Expoxy
  • 2 componenten PU
  • Glow in the Dark verf
  • Wegenverf
  • Koudplast
  • Playmark
  • Wishmark

Verfsoorten speciaal voor sport en spel

De laatste 2 verfsoorten, Playmark en Wishmark, zijn perfect voor het belijnen van sportvelden, speeltuinen, schoolpleinen of uw eigen achtertuin. Playmark en Wishmarkt verfraaien de sportvelden met hun educatieve, speelse en sportieve kleuren, vormen en woorden. Het maakt uw sportveld helemaal af! Alle bovenstaande verven, op Koudplast na, zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Wilt u meer informatie over belijningsverf voor sportvelden? Klik dan op de button ‘verfsoorten’ bovenin onze pagina.

Wie zijn wij?

Wij zijn Belijnings Service Limburg. Zoals onze naam al doet vermoeden, is belijnen onze specialiteit. Met ons markeringsbedrijf richten wij ons volledig op bedrijven en organisaties, zowel grote als kleine. We belijnen dan ook hele uiteenlopende zaken: van buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken tot zebrapaden en andere figuratie. Ieder project doen we altijd met veel zorg en met oog voor details. Veiligheid is hierbij een van onze belangrijkste speerpunten. Daarnaast denken wij altijd actief met u mee, zodat wij samen tot uw gewenste eindresultaat komen. Belijnings Service Limburg heeft ook meer dan 20 jaar ervaring. Voor de belijning van uw sportvelden moet u bij ons zijn!

Flexibiliteit, daadkracht en punctueel

Veiligheid is niet het enige wat Belijnings Service Limburg voor staat. Wij vinden de punten ‘punctueel’, ‘flexibiliteit’ en ‘daadkracht’ ook erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat dit in onze service en diensten terugkomt. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Dit doen wij door vakkundig alle belijningen aan te brengen met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. We werken samen met D&S Belijning, daardoor kunnen we naast heel Nederland ook heel België van belijning voorzien.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag uw sportvelden laten belijnen door Belijnings Service Limburg? Wij helpen u graag aan belijning van de beste kwaliteit. Zou u graag wat meer informatie willen krijgen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook te allen tijde bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij helpen u graag! U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg