Belijning voor sportterrein laten aanbrengen door BSL

Wij zijn Belijnings Service Limburg (BSL) en onze specialisatie is belijnen. Ons markeringsbedrijf richt zich volledig op bedrijven. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot uw gewenste eindresultaat komen. We belijnen hele uiteenlopende zaken; van buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken tot zebrapaden en figuratie. Ieder project doen we altijd met veel zorg en met oog voor details. Veiligheid is hierbij een van onze belangrijkste speerpunten. Daarnaast hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring: voor de belijning van uw sportterrein bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Bij BSL kiest u o.a. zelf de verf

Naast bovengenoemde veiligheid, staan ook ‘flexibiliteit’ en ‘daadkracht’ hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast willen wij ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. En dat doen wij door vakkundig alle belijningen aan te brengen met een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. We werken samen met D&S Belijning, daardoor kunnen we naast heel Nederland ook heel België van belijning voorzien. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • Wegenverf;
  • 2 comp. Expoxy;
  • Koudplast.

Alle bovenstaande verven, met uitzondering van de Koudplast, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder ‘verfsoorten’.

Neem vrijblijvend contact met BSL op

Voor belijning van uw sportterrein bent u bij BSL aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg