Belijning magazijn aanbrengen

Wilt u uw magazijn voorzien van belijning? Dan zijn wij, van Belijnings Service Limburg (BSL), uw partner voor de belijning van uw magazijn aanbrengen. Wij zijn een markeringsbedrijf en wij richten ons volledig op bedrijven. Bij ons staan onder andere flexibiliteit en daadkracht hoog in het vaandel. Daarnaast denken wij graag actief met u mee, zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Voor de belijning van uw magazijn kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten. De mogelijke verfsoorten zijn wegenverf, 2 comp. Expoxy, 2 comp. PU, Glow in the Dark en Koudplast. Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

Bij BSL kiest u uw eigen verf

Bij BSL belijnen wij veel. We belijnen onder andere:

  • Bedrijfshallen;
  • Fabrieken;
  • Buitenterreinen;
  • Schoolpleinen;
  • En meer.

Omdat belijnen onze specialiteit is, doen wij dit altijd met oog voor detail en afwerking. Maar dat is niet het enigste! Bij ieder project staat het aspect veiligheid centraal. Daarnaast willen wij ons graag onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Het kan ook haast niet anders dan dat u, met meer dan 20 jaar ervaring, bij ons in goede handen bent. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat uw belijning magazijn door ons aanbrengen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg