Belijning aanbrengen door BSL

Belijning aanbrengen is de specialisatie van Belijnings Service Limburg (BSL). We belijnen van alles, zoals buitenterreinen, bedrijfshallen, fabrieken, schoolpleinen et cetera. Dit doen wij altijd met oog voor detail en afwerking. Bij ieder project blijft het aspect veiligheid centraal. Het kan ook haast niet anders dan dat u, met meer dan 20 jaar ervaring, bij ons in goede handen bent. Door onze samenwerking met D&S Belijning kunnen we heel Nederland en België van belijning voorzien. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service. Wij brengen vakkundig alle belijningen aan met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Kies zelf de belijningsverf

Wij zijn een markeringsbedrijf dat zich volledig richt op bedrijven. Wij denken actief met u mee zodat wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Flexibiliteit en daadkracht staan bij ons hoog in het vaandel. Inmiddels werken wij samen en voor meerdere wegenbouwers en mogen grote ondernemingen tot onze klanten rekenen. Als u met ons samenwerkt, kunt u kiezen uit verschillende verfsoorten, te noemen:

  • 2 comp. Expoxy;
  • 2 comp. PU;
  • Glow in the Dark;
  • Wegenverf;
  • Koudplast.

Alle verven, op de Koudplast na, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meer informatie over de verschillende belijningsverven, kunt u vinden onder het kopje ‘verfsoorten’.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u belijning laten aanbrengen? En wilt u graag meer informatie? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 6 29 44 02 69 of een email sturen naar info@belijningsservicelimburg.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Prijs aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

UMCG Parkeergarage

Sportveld Utrecht

Gebr. Versteijnen Tilburg